Бахматов тимчасово йде з посади радника Кличка

Бахматов тимчасово йде з посади радника Кличка

Укрінформ
Радник міського голови та очільник Офісу Трансформації Максим Бахматов тимчасово йде з КМДА.

Про це він повідомив у Facebook.

"Я та Офіс Трансформації тимчасово виходимо з КМДА... Тут почалась турбулентність, проте не управлінська, де я почуваюсь як риба в воді, а політична. Така турбулентність, на мою думку, завжди токсична і несумісна з ефективним управлінням. Вкрай складно керувати процесами, усі учасники якого мають на меті за будь-яку ціну не брати на себе жодної відповідальності і зобов’язань, а в період турбулентності стає не просто складно, а більш нагадує сакральну жертву богу Ра", - написав Бахматов.

Читайте також: Верещук запросила Кличка на дебати

Він зазначив, що Офіс Трансформації продовжить працювати і розвиватись. "Наразі, як своєрідний Think Tank, аналітичний центр, місце накопичення знань і досвіду з управління містом. Важка бригада, яка готова буде увірватись і трансформувати будь-що і будь-коли", - написав Бахматов.

Максим Бахматов з 20-го вересня 2019-го року був призначений радником Київського міського голови зі стратегічних питань, інвестиційних питань, діджиталізації, інформаційних технологій, транспортної інфраструктури, архітектури та містобудування (на громадських засадах).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-