Кандидатом у мери Києва від

Кандидатом у мери Києва від "Слуги народу" буде Верещук

Відео
Укрінформ
Кандидатом у мери Києва від партії "Слуга народу", за результатами партійного праймеріз, обрано народного депутата Ірину Верещук.

Про це під час зустрічі зі ЗМІ за результатами засідання фракції "Слуга народу" повідомив Президент Володимир Зеленський.

"Наша партія проголосувала за Ірину Верещук", - сказав Зеленський, зауваживши, що Верещук перемогла на партійних праймеріз з відривом майже вдвічі від наступного кандидата Олександра Дубінського. 

Президент висловив упевненість,  що Верещук буде найкращим кандидатом у мери Києва.

"Я дійсно підтримав рішення партії "Слуга народу", і я дійсно, чесно, від себе симпатизую цьому вибору – Ірині Верещук. Тому в нас сьогодні ніхто не буде сперечатися в партії "Слуга народу". Сьогодні всі три, це максимум, бали отримала Ірина Верещук, яка буде найкращим, найрозумнішим – я в цьому вже впевнений, тому що ми бачили різних кандидатів – найсимпатичнішим кандидатом… Це не сексизм, я говорю правду", - сказав він. 

Зеленський також зазначив, що всі п'ять учасників праймеріз потужні і допомагатимуть обраному кандидату. 

Читайте також: На фракції "Слуги народу" проходять праймеріз у мери Києва

Як повідомляв Укрінформ, про намір брати участь у виборах мера Києва заявили п'ять депутатів від "Слуги народу" — Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський, Олександр Качура та Дмитро Гурін.

15 липня Верховна Рада ухвалила постанову № 3809, за якою призначила чергові місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

Згідно з ухваленим документом, 25 жовтня відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів.

Водночас передбачено, що не проводяться вибори депутатів парламенту Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях АРК, Севастополя, в окремих районах міст, селах і селищах Донецької та Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-