Суд перевірить, чи не

Суд перевірить, чи не "закатали в асфальт" частину з 354 мільйонів на ремонті Окружної

Укрінформ
Прокуратура Києва подала позов про скасування рішення тендерного комітету та визнання недійсним договору на виконання додаткових робіт з будівництва відрізку Великої Окружної дороги на загальну суму 354,2 млн грн.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

"Установлено, що у квітні 2020 року комунальним підприємством «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва» здійснювалася закупівля послуг з виконання додаткових робіт з будівництва відрізку Великої Окружної дороги протяжністю 1,8 км на загальну суму 354, 2 млн грн. При цьому комунальним підприємством було безпідставно застосовано переговорну процедуру закупівлі, тобто без проведення аукціону, та укладено з товариством договір на виконання цих робіт за бюджетні кошти", - зазначають у відомстві.

Читайте також: У Києва триває капремонт та будівництво на 13 мостах і шляхопроводах

Таким чином, стверджують у прокуратурі, державні закупівлі були проведені без конкурентних засад, а територіальна громада втратила можливість провести роботи за меншу суму.

З огляду на це прокуратура звернулась до суду з позовом про визнання незаконним, скасування рішення тендерного комітету та визнання недійсним укладеного договору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-