Акція під офісом Медведчука: є затримані

Акція під офісом Медведчука: є затримані

Укрінформ
За порушення громадського порядку затримали 19 учасників акції під офісом голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука. Факт вибуху, про що повідомляли ЗМІ, поліція спростувала.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі поліції Києва.

«Факт вибуху ми спростовуємо, ніякого вибуху не було. Там відбувалася акція, активісти запалили фаєри. Загалом за порушення громадського порядку було затримано близько 19 осіб, зараз вони знаходяться у Печерському управлінні поліції. З’ясовуємо всі обставини», - повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Як повідомляв Укрінформ, офіс глави партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука на вулиці Велика Васильківська, 23-б, у Києві закидали петардами і димовими шашками. Акцію протесту влаштували активісти "Національного корпусу". Вони вимагали від Мін'юсту звернутися з позовом до суду за фактом вчинення партією ОПЗЖ державної зради та від СБУ - розпочати провадження проти очільників політсили.

Читайте також: У Херсоні під час акції Нацкорпусу виникла штовханина

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що біля офісу Віктора Медведчука у Києві стався вибух і столичні правоохоронці встигли затримати двох осіб.

Фото: Нацкорпус

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-