Юлдашев намагається повернутися у прокуратуру Києва - суд відкрив провадження

Юлдашев намагається повернутися у прокуратуру Києва - суд відкрив провадження

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом Сергія Юлдашева до прокуратури Києва з вимогою визнати протиправним та скасувати наказ про його звільнення.

Про це повідомляє пресслужба суду.

«Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Сергія Юлдашева до прокуратури міста Києва», - ідеться в повідомленні.

У суді нагадали, що позивач просить суд визнати протиправним та скасувати наказ в.о. прокурора міста Києва від 23 квітня 2020 року, яким його було звільнено з прокуратури Києва.

Також Юлдашев просить суд стягнути зі столичної прокуратури на його користь середній заробіток «за час вимушеного прогулу, починаючи з 24 квітня і до моменту фактичного поновлення на роботі».

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін та проведення судового засідання за наявними матеріалами.

Читайте також: Юлдашев намагається через суд повернути собі крісло прокурора Києва

Як повідомлялося, Дніпропетровський окружний адміністративний суд у лютому цього року поновив на посаді прокурора Києва Сергія Юлдашева, якого звільнили у 2015 році під час другого етапу люстрації.

10 березня Юлдашев приступив до виконання обов'язків прокурора Києва.

Згодом генеральний прокурор Ірина Венедіктова скасувала наказ про призначення Юлдашева прокурором Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-