У Києві водій стріляв у вікно автівки, яка його “підрізала”

У Києві водій стріляв у вікно автівки, яка його “підрізала”

Фото
Укрінформ
У Києві на автодорозі сталася стрілянина, в результаті якої було пошкоджено автомобіль, з людей ніхто не постраждав.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"Учора до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць столиці на дорозі під час руху невідомий здійснив постріл у вікно автомобіля. На місце події виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група районного управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, правопорушник обурився тим, що його автівку «підрізала», як йому здалося, інша машина. Тож він наздогнав її, здійснив постріл у вікно та поїхав у невідомому напрямку. Отримавши орієнтування з маркою та номерними знаками автомобіля підозрюваного, патрульні встановили напрямок руху та зупинили втікача на проспекті Соборності.

Затриманим виявився мешканець Дарницького району, 1981 року народження, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння хуліганських дій. Під час огляду його автівки експерти виявили та вилучили пістолет, котрий відправили на проведення експертного дослідження.

Читайте також: На Вінниччині чоловік влаштував стрілянину, поранені четверо поліцейських

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-