У будівлі столичного кінотеатру знайшли труп директора

У будівлі столичного кінотеатру знайшли труп директора

Фото
Укрінформ
 У Києві у кінотеатрі "Флоренція" виявили у підвалі на сходах труп директора закладу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора приблизно о 22:00 до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від працівників кінотеатру про те, що на сходах технічного приміщення на проспекті Маяковського виявлено мертвим директора закладу з травмами голови", - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою відразу виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції для документування події.

На місці правоохоронці виявили тіло місцевого жителя, 1967 року народження, з тілесними ушкодженнями, характерними під час падіння.

Правоохоронці також опитали персонал кінотеатру та можливих свідків. Для встановлення остаточної причини смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Читайте також: На столичному ринку обстріляли кіоски

Слідчий відділ Деснянського управління поліції вніс відомості за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Правоохоронці перевіряють усі версії події. Наразі проводяться необхідні слідчі дії для встановлення причин та обставин цього кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-