Метро на Виноградар відкриють вчасно - Кличко

Метро на Виноградар відкриють вчасно - Кличко

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко запевняє, що роботи з продовження Сирецько-Печерської гілки метрополітену тривають за графіком і жодних збоїв у будівництві немає.

Про це він заявив під час інспекції будівництва метро на Виноградар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Будівництво метро на Виноградар триває за графіком / Фото: kiev.klichko.org

"Зараз знаходимось на станції "Мостицька" на глибині 20 метрів. Останнім часом багато спекуляцій у засобах масової інформації, які не відповідають дійсності, що йде зрив роботи, що станції не відкриються в поставлені строки. Із представником "Київметробуду" провели нараду, де він впевнено сказав, що всі зобов'язання, які взяло на себе місто, ми виконуємо, і також контролюємо хід робіт", - сказав Кличко.

Мер пообіцяв, що наприкінці 2021 року дві станції метро на Виноградар будуть відкриті.

"Роботи йдуть інтенсивно, без збоїв строків. Місто повністю контролює хід робіт, і ми бачимо вже на власні очі зміни, які відбуваються за короткий проміжок часу. Зараз триває збірка щита, і через декілька місяців вже буде проводитися робота під землею, і далі будуть проводитися роботи наземні", - сказав Кличко.

Читайте також: Підземка на Виноградар: у метрополітені запевнили, що будують за графіком

Як повідомлялось, будівництво метро на Виноградар планують завершити до 2021 року. Це передбачено договором, який уклали Київський метрополітен та переможець тендеру на Prozorro ПАТ “Київметробуд” щодо продовження Сирецько-Печерської гілки.

Відповідно до документа, роботи триватимуть до 2021 року, а їх бюджет становить 5 млрд 993 млн грн.

У рамках першої черги робіт на ділянці у майже 4 кілометри передбачається спорудження двох станцій - “Мостицька” та “Проспект Правди” - і відгалуження у бік станції “Виноградар” для подальшого продовження лінії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-