Київські дорожники

Київські дорожники "реанімують" старі машини для прибирання снігу

Фото
Укрінформ
Комунальна корпорація «Київавтодор» реанімує стару техніку, яка роками не працювала.

Про це повідомляє Офіційний портал Києва.

«Ще кілька років тому в кожному районі була техніка, яка простоювала «під парканом». Ці спецмашини ми обстежили, почали капітальний ремонт – і тепер ця техніка працює», – повідомив генеральний директор корпорації Олександр Густєлєв.

За його словами, у Печерському ШЕУ реанімували лаповий снігонавантажувач 1988 року випуску. Густєлєв зазначив, щоб повернути машину до роботи, капітально відремонтували двигун, оновили механізм навантаження снігу, провели антикорозійні роботи, зварювання і фарбування.

Також генеральний директор "Київавтодор" розповів, що у ШЕУ Печерського району відновили роботу КАМАЗу 1993 року випуску. У машині провели зварювання кузова, обробили метал антикорозійними засобами, пофарбували, замінили шини. Також було оновлено роторний снігоочищувач Mercedes-Benz Unimog 1991 року випуску.

Крім того, відновили надзвичайно важливу машину – гідромонітор на базі КАМАЗ 53213. Цю спецтехніку використовуємо для прочистки мережі зливостоків.

Читайте також: Столичні комунальники запевняють, що готові “розгрібати” сніг

Зазначається, що фахівці ШЕУ Деснянського району повернули друге життя грейдеру ДЗ-143. У ній відремонтували ходову із заміною підшипників і втулок, оновили гальмівну систему, відремонтували зчеплення, встановивши нові манжети підсилювачі, виконали оновлення гідроциліндрів середнього відвала і повороту, пофарбували автомобіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-