У Києві на Позняках розгромили піцерію

У Києві на Позняках розгромили піцерію

Фото, відео
Укрінформ
У столиці на житловому масиві Позняки невідомі влаштували бійку в піцерії та автомобілем протаранили вхідні двері.

Про це повідомляє Київ Оперативний у Facebook.

"Погром у закладі MisterCat (Позняки): близько 10 осіб зайшли всередину, почали конфліктувати з відвідувачами, потім переключилися на персонал, і почалась масова бійка", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бійка у Борисполі: Ляшко заявляє, що справу проти нього фальсифікують

Але, як зазначається в публікації, цим подія не завершилася - "після бійки молодики автівкою рознесли вхідні дверцята закладу".

Обставини події встановлюються.

"У результаті сутички між відвідувачами та працівниками одного зі столичних ресторанів постраждало вісім осіб", - йдеться у повідомленні поліції Києва у Facebook.

Заявниця повідомила, що відвідувачі на вулиці Срібнокільській у Дарницькому районі напали на співробітників приватної охоронної фірми, а також автомобілем пошкодили огорожу закладу.

"На місці події слідчо-оперативна група встановила, що група осіб грубо порушувала громадський порядок, що супроводжувалося особовою зухвалістю та винятковим цинізмом, а також пошкодила майно закладу і вхідні двері приміщення автомобілем "БМВ" та поїхала з місця події", - уточнюється у повідомленні.

Поліція встановила особу власника іномарки, ним виявився 39-річний киянин. Також правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до правопорушення.

Наразі слідчим відділом Дарницького управління поліції вирішується питання щодо внесення цього кримінального правопорушення до ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч.2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та проведення подальшого розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-