Столичний транспорт змінить рух у День пам’яті жертв голодоморів

Столичний транспорт змінить рух у День пам’яті жертв голодоморів

Укрінформ
У столиці 23 листопада у зв’язку із проведенням масових заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів зміниться рух пасажирського транспорту.

Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

"23 листопада у зв’язку із проведенням масових заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів зміниться рух міського пасажирського транспорту", - йдеться у повідомленні

Так, 23 листопада із 13:00 до 15:00 рух автобусів №№ 24, 62 буде організовано за маршрутом: від Національного музею історії України в II Світовій війні та Ботанічного саду до стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського.

Автобуси маршруту № 114 курсуватимуть на ділянках від вул. Милославської до Поштової площі та від залізничного вокзалу «Центральний» до Софійської площі.

Із 16:00 до закінчення заходів рух тролейбусів маршруту № 38 буде організовано від ст. м. «Видубичі» до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної). Рух автобусів маршруту №24 буде організовано від залізничного вокзалу «Центральний» до вул. Грушевського за власним маршрутом, далі вул. Московська – вул. Цитадельна – вул. Лаврська – Національний музей історії України в II Світовій війні.

Автобусний маршрут загального користування в режимі маршрутного таксі №520, буде організовано за наступною схемою: ст. м. «Видубичі» – Залізничне шосе – Либідська площа – вул. Велика Васильківська – вул. Євгена Коновальця – вул. Михайла Задніпровського – вул. Генерала Алмазова – вул. Цитадельна – вул. Лаврська – Національний музей історії України у II Світовій війні.

Читайте також: У Києві до Дня пам’яті жертв голодоморів пройдуть жалобні заходи

Автобусний маршрут загального користування в режимі маршрутного таксі № 470– за схемою: вул. Ягідна – просп. Науки – б-р Дружби Народів – б-р Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Цитадельна – вул. Лаврська – Національний музей історії України в II Світовій війні.

Як повідомлялось, у столиці 23 листопада відбудуться жалобні заходи, поминальні панахиди, реквієми та традиційна акція «Засвіти свічку» до Дня пам’яті жертв голодоморів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-