На Майдані через демонтаж

На Майдані через демонтаж "шпаківні" перенесли тролейбусну зупинку

Укрінформ
У Києві тимчасово перенесено зупинку «Майдан Незалежності» для тролейбусів 6, 16, 18 у зв'язку з демонтажем незаконної забудови.

Про це повідомили у КП "Київпастранс".

"Зупинку «Майдан Незалежності» для тролейбусів 6, 16, 18 тимчасово перенесено на 50 м вперед (на вул. Мала Житомирська) для вашої безпеки. Поліцією спільно з містом розпочато демонтаж незаконної забудови", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, за фактом незаконної добудови на будинку в центрі Києва слідчі розпочали кримінальне провадження.

До поліції Шевченківського району надійшло повідомлення, що на даху будинку, розташованому на вулиці Софіївська, зводиться незаконна добудова. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, аби перевірити інформацію.

Водночас Комунальне підприємство “Київблагоустрій”, за підтримки поліції, розпочало демонтаж незаконно зведених конструкцій.

Читайте також: На Майдані почали демонтаж скандальної "шпаківні" на будинку

Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у місті Києві здійснює відповідні перевірки, аби з’ясувати винного в інциденті та яких збитків завдано місту.

За результатами перевірок та за висновками комісії, відповідний позов спрямують до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-