Під посольством Туреччини у Києві протестували через вторгнення в Сирію

Під посольством Туреччини у Києві протестували через вторгнення в Сирію

Фото
Укрінформ
Біля посольства Туреччини в Києві у вівторок відбулась акція протесту проти військової операції Туреччини в сирійському Курдистані.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Декілька десятків людей прийшли під будівлю посольства, щоб висловити незгоду з діями Туреччини, в тому числі – представники курдської діаспори", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протестувальники принесли плакати, на яких вказали на “мовчазну згоду світу” щодо вторгнення в Сирію. Протестувальники розгорнули великий банер із написом: “Ваші злочини не будуть забуті”.

Біля диппредставництва протестувальники також встановили два картонні макети танка, що символізують військову операцію Туреччини в Сирії.

Читайте також: Британія також "заморожує" продаж зброї Туреччині

Із посольства до мітингувальників ніхто не вийшов. Під будівлею дипломатичної установи чергували щонайменше 20 правоохоронців.

Акція пройшла мирно, повідомлень про правопорушення немає.

Як повідомлялося, 11 жовтня під стіни турецького посольства в Києві прийшли мітингувальники, щоб висловити незгоду із військовим наступом Туреччини проти курдів на півночі Сирії. Поліція повідомила, що під час заходу “до однієї з учасниць підійшли невідомі, вирвали з рук плакат та спричинили їй тілесні ушкодження”. Посольство Туреччини в Україні пізніше висловило жаль через інцидент.

Фото: Олена Худякова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-