Столичні правоохоронці під час обшуку квартири виявили 3 кіло канабісу

Столичні правоохоронці під час обшуку квартири виявили 3 кіло канабісу

Фото
Укрінформ
Під час обшуку квартири зловмисника столичні правоохоронці виявили та вилучили розфасований канабіс, пляшки із наркотичною речовиною.

Про це повідомляє поліція Києва.

Як розповів начальник слідчого відділення поліції №2 Шевченківського управління поліції Іван Негуриця, правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у ході реалізації оперативної інформації щодо зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин.

Зазначається, що під час слідчих дій правоохоронці вилучили з помешкання зловмисника приблизно три кілограми канабісу, обладнання для зважування та фасування наркотичних речовин.

Читайте також: Зеленський вважає, що легалізація канабісу - не на часі

Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

До суду слідчі подали клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-