У Києві склали присягу працівника поліції 800 курсантів

У Києві склали присягу працівника поліції 800 курсантів

Фото
Укрінформ
У столиці 800 курсантів Національної академії внутрішніх справ присягнули на вірність українському народові.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

"Сьогодні, 11 жовтня, на Солом’янській площі в Києві першокурсники Національної академії внутрішніх справ урочисто склали Присягу працівника поліції", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що разом із курсантами клятву ліцеїста проголосили хлопці та дівчата, які в цьому році вступили до Юридичного ліцею ім. Я. Кондратьєва.

На урочистий захід привітати курсантів прибули перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров, голова Нацполіції Ігор Клименко, представники колегії та керівництва МВС України, ветерани, співробітники вишу та рідні.

У Києві склали присягу працівника поліції 800 курсантів / Фото: Андрій Новицький, Департамент комунікації МВС України

Гончаров, вітаючи першокурсників, наголосив, що в основі роботи поліцейських - закон і законність, а ключовим показником успішності їхньої роботи є висока довіра громадян.

Читайте також: Курсанти Житомирського військового інституту склали присягу

Голова Національної поліції України наголосив, що основні принципи Нацполіції - гарантувати безпеку, забезпечувати захист і права громадян.

«Головне для нас, для родини поліцейських – забезпечити безпеку, захист і права громадян. Це принципи діяльності Національної поліції. І відсьогодні - це принципи діяльності кожного з вас. Захист громадян має стати пріоритетом вашої служби», – сказав Клименко.

Під час заходу присутні вшанували пам’ять правоохоронців, які загнули при виконанні службових обов’язків. На завершення курсанти пройшли стройовим кроком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-