У центрі Києва проходить флешмоб до Дня профспілок

У центрі Києва проходить флешмоб до Дня профспілок

Фото
Укрінформ
Федерація профспілок України на столичному майдані Незалежності проводить флешмоб під гаслом “Працюємо в Україні, будуємо свою державу”.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, флешмоб приурочений до Всесвітнього дня дій за гідну працю та Дня профспілок України, які відзначаються 7 жовтня. Участь в акції беруть кількадесят людей.

Флешмоб: " Працюємо в Україні" / Фото: Геннадій Мінченко‎, Укрінформ

Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий зазначив, що з ініціативою проведення флешмобу виступила молодіжна рада ФПУ. Він додав, що сьогодні у будівлі Федерації профспілок відбудеться зустріч із членами комітету ВР з питань соціальної політики. "На порядку денному декілька питань: Трудовий кодекс, Бюджетний кодекс і що в Програмі діяльності уряду передбачається для забезпечення гідної праці і чи є там згадування хоча б про цей компонент", - сказав Осовий.

Читайте також: У Вінниці розпочався Всеукраїнський Veloforum-2019

Як повідомили організатори, мета флешмобу привернути увагу суспільства до трудових проблем працівників, захисту їх соціально-економічних прав та інтересів і дій профспілок проти звуження прав працівників в умовах змін, що відбуваються на ринку праці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-