У

У "Слузі народу" презентували нову концепцію закону про столицю

Укрінформ
Представники партії "Слуга народу" презентували ідею створення у столиці загальноміської платформи для дискусій - Інститут Києва, концепцію альтернативного закону «Про Київ – столицю України», ініціативу об'єднання міських громад.

Про це у Facebook написав народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Ткаченко.

"Презентували в Софії Київській ідею створення загальноміської платформи для дискусій в столиці - Інститут Києва та концепцію, ключові сенси альтернативного Закону «Про Київ – столицю України», а також ініціативу об’єднання міських громад", - зазначив він.

За словами народного депутата, нова версія закону, над якою працювала велика кількість фахівців в питаннях розвитку міста, має на меті поновити самоврядування у Києві.

"Закон за своєю суттю, дасть право на насолоду від життя в місті та його споглядання. У Києві є достатня кількість громадських ініціатив, і ми хочемо, щоб вони об’єднались і стали голосом всього міста. Тому ми ініціюємо створення платформи, яка стане для них своєрідним think tank, і буде допомагати задля комунікації на благо міста", - додав він.

Як повідомлялось, народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Ткаченко звернувся до Прем’єр-міністра Олексія Гончарука ініціювати загальний аудит діяльності мера Києва Віталія Кличка, Київської міської державної адміністрації та підпорядкованих структур.

Читайте також: Кличко запевняє, що сприятиме аудиту в КМДА

Крім цього, мер Києва Віталій Кличко звернувся до Державної аудиторської служби України щодо здійснення державного фінансового аудиту діяльності структур КМДА, комунальних підприємств та інших підрозділів за період 2015 - 2019 років.

Фото: FB, Олександр Ткаченко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-