У центрі Києва на вихідні заборонять рух транспорту

У центрі Києва на вихідні заборонять рух транспорту

Укрінформ
На ділянці вулиці Хрещатик у Києві із 22:00 20 вересня до 23:00 22 вересня заборонять рух транспорту через заходи до Дня рятівника.

Як повідомляє пресслужба КМДА, будуть проведені змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник України. Київ-2019».

"На Хрещатику із 09:00 21 вересня до 19:00 22 вересня триватимуть урочисті заходи, присвячені Дню рятівника. У зв’язку із заходом, передбачено заборону руху всіх видів транспорту із 22:00 20 вересня до 23:00 22 вересня на вулиці Хрещатик – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної", - йдеться у повідомленні.

Захід організовано для популяризації професії рятувальника серед жителів і гостей столиці, підвищення психологічної стійкості до дій у надзвичайних ситуаціях співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Україна відзначає День рятівника. Зеленський вручив нагороди

Як повідомлялося, торік у вересні на столичному Хрещатику змагалися рятувальники з усієї України та команди з Білорусії та Німеччини. До столиці прибула 31 команда. Найсильніших визначали у 4-х категоріях: індивідуальні забіги, командні естафети, тандеми та тандеми mix (чоловік, жінка). Усього у змаганнях брало участь 187 учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-