Рух поїздів столичним мостом Метро відновили

Рух поїздів столичним мостом Метро відновили

Фото
Укрінформ
Київський метрополітен відновив рух потягів мостом Метро, який раніше перекривали через погрози зловмисника підірвати його.

Про це повідомляє пресслужба Київського метрополітену у Facebook.

"Метро працює у звичайному режимі! Спокійного всім вечора!", - йдеться у повідомленні.

Рух метро в Києві відновили / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, раніше в метрополітені рух на "червоній гілці" здійснювався в напрямку від станції Академмістечко до Хрещатика і в зворотньому напрямку і від станції Дарниця до станції Лісова. Станції Арсенальна, Дніпро, Гідропарк та Лівобережна закриті.

Читайте також: Кличко прогнозує, що транспортний колапс у столиці мине через годину-півтори

Також на станції Хрещатик, за словами очевидців, спостерігалося величезне скупчення пасажирів, які намагалися сісти в потяги, що ідуть в напрямку станції Академмістечко. Також скупчення пасажирів, за словами очевидців, було на станції Палац порту по зеленій гілці.

Разом із тим у столиці були величезні величезні затори.

Рух на мосту Метро у Києві заблокував зловмисник. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 години перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Читайте також: Терористу з мосту Метро може загрожувати довічне - Крищенко

Директор Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко у коментарі Укрінформу підтвердив, що особу чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро у Києві, правоохоронці вже встановили. Також він підтвердив, що зловмисник є колишнім військовослужбовцем, звільненим зі служби.

Читайте також: Терориста з мосту Метро затримали. Як це було

Зловмисника затримали. Ним виявився колишній учасник АТО, 42-річний Олексій Белько, виходець з анексованого Криму, який нещодавно здав до поліції 2 кілограма вибухівки та багато патронів, які, нібито, знайшов випадково.

У спецоперації із затримання зловмисника на мосту Метро було задіяно близько 300 правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-