У спецоперації на мосту Метро було задіяно понад 300 силовиків

У спецоперації на мосту Метро було задіяно понад 300 силовиків

Укрінформ
У спецоперації із затримання зловмисника на мосту Метро було задіяно 300-350 правоохоронців.

Про це розповів журналістам начальник поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Близько 300 поліцейських, нацгвардійців, наряди ДСНС, військова поліція, СБУ (було задіяно в спецоперації - ред.) 300-350 осіб", - сказав Крищенко.

Він також розповів, що затриманому буде надана перша медична та психологічна допомога, а також буде проведено необхідні експертизи.

Читайте також: Терористу з мосту Метро може загрожувати довічне - Крищенко

"Візуально і по спілкуванню він (затриманий - ред.), на мою думку, щось вживав, і ми проведемо експертизу", - зазначив Крищенко.

Як повідомляв Укрінформ, зловмисник заблокував рух на мосту Метро у Києві. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 години перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Читайте також: Крищенко: Затриманий на мосту Метро зловмисник — колишній військовий

Директор Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко у коментарі Укрінформу підтвердив, що особу чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро у Києві, правоохоронці вже встановили. Також він підтвердив, що зловмисник є колишнім військовослужбовцем, звільненим зі служби.

Зловмисника затримали. Ним виявився колишній учасник АТО, 42-річний Олексій Белько, виходець з анексованого Криму, який нещодавно здав до поліції 2 кілограма вибухівки та багато патронів, які, нібито, знайшов випадково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-