У Києві - транспортний колапс: черги в метро й затори

У Києві - транспортний колапс: черги в метро й затори

Фото
Укрінформ
У зв’язку з блокуванням мосту Метро зловмисником, у Києві ускладнений рух транспорту. Рух "червоною гілкою" метрополітен обіцяє відновити не раніше, ніж за півтори години.

Про це оголосили в об'яві на станції метро Хрещатик о 18:50, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зараз у метрополітені рух на "червоній гілці" здійснюється в напрямку від станції Академмістечко до Хрещатика і в зворотньому напрямку і від станції Дарниця до станції Лісова. Станції Арсенальна, Дніпро, Гідропарк та Лівобережна закриті.

Також на станції Хрещатик, за словами очевидців, досі спостерігається скупчення пасажирів, які намагаються сісти в потяги, що ідуть в напрямку станції Академмістечко. Також скупчення пасажирів, за словами очевидців, на станції Палац порту по зеленій гілці.

Разом із тим у столиці — величезні затори.

Відповідно до даних онлайн-ресурсів, що відстежують затори у столиці, стоїть Набережне шосе, і ускладнений рух на не перекритих мостах.

Черги на маршрутки біля метро Позняки / Фото: Олена Литвиненко. Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, на мосту Метро у Києві заблокував рух невідомий. Він стріляє і погрожує вибухом. Поліція перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту. Триває спецоперація. Працюють вибухотехнічні підрозділи, КОРД, Патрульна поліція, слідчо-оперативна група, рятувальники та гвардійці. На місці знаходиться начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Читайте також: Поліція встановила особу зловмисника, який погрожує підірвати міст Метро

Раніше зловмисник розстріляв дрон, який запустили правоохоронці. Кореспондент Укрінформу передав з місця події, що було чутно два постріли. Зараз на мосту метро триває спецоперація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-