Зловмисник, який погрожує підірвати міст Метро, розстріляв поліцейський дрон — ЗМІ

Зловмисник, який погрожує підірвати міст Метро, розстріляв поліцейський дрон — ЗМІ

Укрінформ
Зловмисник, який погрожує підірвати міст Метро, розстріляв дрон, що запустили поліцейські.

Про це повідомляє Київ оперативний.

"От що відбувається поблизу моста Метро... Нацгвардійці, пожежники, поліція, швидка та інші спеціальні підрозділи, але поки безрезультатно. До речі, стало відомо, що на міст чоловік приїхав на автомобілі "Опель" (інтернет-видання наводить номер авто), яким частково і заблокував рух по мосту. Також, свідки кажуть, що поліція запустила дрон, який злочинець розстріляв", - йдеться у повідомленні.

Також видання додає, що в метро скупчився величезний натовп: "А вот такой экшн сейчас происходит в столичном метро. Люди связывают это событие с захватом моста и угрозой его подорвать. Вот оказывается, как легко один человек может парализовать весь город". До цього докладено відео з метрополітену. Також він погрожує підірвати державні установи.

Читайте також: Міст Метро оточила поліція - невідомий стріляє і погрожує вибухом

Як повідомляв Укрінформ, на мосту Метро у Києві заблокував рух невідомий. Він стріляє і погрожує вибухом. Поліція перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Наразі на місці події перебуває керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, фахівці вибухотехнічної служби та спецпризначенці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-