У Києві інвестори вимагають завершення будівництва проблемних довгобудів

У Києві інвестори вимагають завершення будівництва проблемних довгобудів

Фото
Укрінформ
Під будівлею Київської міської державної адміністрації розпочалася всеукраїнська піша хода інвесторів новобудов, учасники якої вимагають завершення будівництва проблемних довгобудів та введення в експлуатацію придбаного ними житла.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в акції беруть участь до 100 осіб.

Організатором акції виступає громадська організація "Всеукраїнське об’єднання інвесторів новобудов", яка вимагає від влади завершити будівництво проблемних довгобудів.

Під КМДА розпочалася всеукраїнська хода інвесторів новобудов / Фото: Інна Бородаєва. Укрінформ

Зокрема, учасники акції вимагають від мера міста Києва Віталія Кличка створити постійно діючу комісію при КМДА із залученням представників Міністерства розвитку громад і територій України, яка займатиметься вирішенням питань щодо завершення будівництва довгобудів.

Згідно з інформацією організаторів, в Україні налічується близько 150 тисяч вкладників, які не отримали придбане житло, 30 тисяч з них інвестували в київські новобудови.

Читайте також: Глава Київської ОДА в Ірпені зустрівся з ошуканими інвесторами новобудов

Серед учасників ходи присутні, зокрема, інвестори мікрорайону Благодатний (м. Ірпінь), ЖК "Приозерний", ЖК "Еврика" та інших житлових комплексів, будівництво яких було призупинено або які не були здані в експлуатацію.

Від будівлі КМДА колона учасників вирушила до будівлі Кабінету міністрів України, після чого хода буде завершена під Офісом Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-