Стартував масштабний медіафорум Kyiv Media Week

Стартував масштабний медіафорум Kyiv Media Week

Укрінформ
У Києві стартував щорічний найбільший медіафорум Центральної та Східної Європи Kyiv Media Week (KMW).

Про це поінформувала організатор Kyiv Media Week, виконавчий директор "Української кіноасоціації", координатор напрямку "Кіно" в Офісі розробки гуманітарної політики Вікторія Ярмощук на пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми проводимо форум кожного року для того, щоб розвивати український медіаринок, шукати способи взаємодії не лише з міжнародними партнерами, а й з різними суміжними індустріями... Цього року ми сконцентрувалися лише на аудіовізуальному ринку і відбудували кілька основних лінійок", - сказала вона.

Ярмощук зазначила, що цього року на медіафорумі багато говоритимуть про новітні технології, які дуже змінюють повсякденне життя людей. Також, за її словами, цього року був зроблений особливий акцент на моделях співпраці аудіовізуальної індустрії з іншими індустріями.

Читайте також: Донбас медіафорум: виклики для свободи слова та робота журналістів в умовах війни

KMW - найбільший медіафорум Центральної та Східної Європи, головна медійна подія в Україні, що об'єднує міжнародний ринок контенту та ряд ексклюзивних B2B заходів. KMW проводиться щорічно в Києві з 2011 року і є платформою для продуктивного спілкування ключових гравців медіабізнесу країн нашого регіону з колегами та партнерами з усього світу: щороку KMW збирає сотні учасників з більш ніж 35 країн.

Програма KMW максимально охоплює всі сфери сучасного медіабізнесу: кіно, ТБ, формати, серіали, анімацію, digital-технології, дитячий контент, телеком, законодавство, унікальні можливості української медіаіндустрії та багато іншого. Додатково до бізнес-івентів, що дають прикладну професійну інформацію, в рамках KMW проходять inspiration talk від провідних спеціалістів у сфері медіа, спеціальні презентації та коктейлі від партнерів форуму.

Дев’ятий міжнародний медіафорум Kyiv Media Week проходитиме 16-19 вересня 2019 року в Hyatt Regency Kyiv.

Фото: KMW

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-