Док Браун та Мачете: у Києві відбудеться другий Comic Con Ukraine

Док Браун та Мачете: у Києві відбудеться другий Comic Con Ukraine

Укрінформ
21-22 вересня в Києві на території Арт-заводу Платформа вдруге пройде міжнародний фестиваль сучасної поп-культури Comic Con Ukraine. Зірковими гостями фестивалю стануть співавтор відеогри Doom Джон Ромеро, а також актори Денні Трехо та Крістофер Ллойд.

Про це повідомляють організатори.

"Цього року на Comic Con Ukraine завітають справді легендарні гості. Джон Ромеро, батько комп’ютерних шутерів, Денні Трехо, найвідоміший кінолиходій, та Крістофер Ллойд, видатний мандрівник у часі. Усе найцікавіше зі свого життя наші гості розповідатимуть протягом виступів на головній сцені, де ви зможете не тільки подивитися та послухати, але й поставити свої питання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, минулого року фестиваль відвідало понад 20 тис. фанатів, серед яких поціновувачі коміксів, анімації, кінематографа, відеоігор і літератури. Цьогоріч організатори очікують на ще більший потік відвідувачів.

"У 2019 на вас чекає ще більше щирих емоцій, безмежних розваг і теплого спілкування з тисячами однодумців! Крім цього, збільшиться територія фестивалю: з 20 тис. кв.м. у 2018 до 30 тис. кв.м. у 2019 році", - коментують організатори фестивалю.

На учасників очікує Cosplay– та CoverDance–шоу на головній сцені, перший в Україні відбір на WorldCosplaySummit, що проходитиме в Японії та єдиний в Україні конкурс Dog–Cosplay.

Читайте також: Герої коміксів – це ми? Комікс як культура наративу соціально-цивілізаційного позитиву

Також на фестивалі будуть представлені офіційні стенди від компаній кінопрокату, ігрових розробників та тематичні фото стенди, величезна зона настільних ігор та зона живих рольових ігор — LARP, найбільший гік–маркет країни, спеціальні презентації видавців коміксів та зустрічі художниками, виступи музичних гуртів, ігрові турніри, квести.

Вартість вхідних квитків — від 350 до 900 грн. 

Фото: comiccon.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-