Президент відкрив

Президент відкрив "Ігри Нескорених"

Фото, відео
Укрінформ
У суботу, 14 вересня, на київському стадіоні "Піонер" Президент України Володимир Зеленський урочисто відкрив Національні змагання "Ігри Нескорених", які є фінальною частиною відбору збірної України на міжнародні "Invictus Games-2020" в Гаазі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нехай здійсниться мрія усіх, хто хоче потрапити до Національної збірної України. І нехай у 2020 році у Нідерландах наша національна команда знову здивує весь світ своїм характером, своєю незламністю, своїм результатом", - наголосив Зеленський.

Участь у змаганнях беруть понад 200 учасників — українських ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, захворіли або були травмовані, виконуючи свої службові обов’язки в зоні бойових дій.

У Києві стартували «Ігри Нескорених» / Фото: Юлія Овсяннікова. Укрінформ

Читайте також: Відбір учасників "Ігор нескорених-2020" проходитиме в трьох містах України

Протягом дня для гостей на стадіоні діятиме кілька спортивно-розважальних майданчиків та фудкорт, а для малечі передбачена спеціально обладнана дитяча зона з підготовленими нянями та аніматорами. Програма розваг спланована таким чином, щоб і учасникам, і гостям змагань комфортно було перебувати на Іграх увесь день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-