Справа на 10 мільйонів: СБУ викрила керівництво

Справа на 10 мільйонів: СБУ викрила керівництво "Київзеленбуду" на розкраданні

Фото
Укрінформ
Керівництво комунального об’єднання "Київзеленбуд" завищило обсяги і вартість виконаних робіт на загальну суму понад 10 млн грн.

Про це повідомляє пресцентр Служби безпеки України.

"Оперативники спецслужби встановили, що заступник генерального директора об’єднання у змові з представниками комерційної структури, що має ознаки фіктивності, організували механізм розкрадання коштів, виділених на виконання робіт з капітального ремонту благоустрою парку "Партизанська Слава" у Дарницькому районі столиці", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування задокументувало факти завищення обсягів і вартості виконаних робіт на загальну суму понад 10 мільйонів гривень, що підтверджується висновком експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Читайте також: Розкрадання на Миколаївському бронетанковому: поліція повідомила про підозру

Правоохоронці провели комплекс слідчих дій в офісних приміщеннях фігурантів справи, у ході яких вилучено електронні ключі та носії інформації, що містять фінансово-господарську та бухгалтерську документацію, що підтверджує протиправну діяльність посадовців.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, оголошено про підозру заступнику генерального директора з питань капітальних вкладень комунального об’єднання "Київзеленбуд" та представнику комерційної структури.

Слідчі дії проводились спільно з Київською місцевою прокуратурою № 2.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-