У Києві затримали чоловіка, який стріляв у пасажирів тролейбуса

У Києві затримали чоловіка, який стріляв у пасажирів тролейбуса

Фото
Укрінформ
Поліція Києва затримала чоловіка, який сьогодні вчинив стрілянину у тролейбусі та на зупинці громадського транспорту, поранивши двох громадян.

Про це у Facebook повідомила речниця столичної поліції Оксана Блищик.

“Зловмисника, який стріляв в одного чоловіка в тролейбусі, в іншого - на зупинці громадського транспорту, затримали у... тролейбусі. В рюкзаку виявили зброю, із якої він, імовірно, стріляв”, - написала вона.

Також речниця столичної поліції повідомила, що затриманого доправили до управління поліції для проведення слідчих дій. І подякувала громадянину, який впізнав зловмисника і повідомив його місцезнаходження поліцейським.

Як повідомляв Укрінформ, 6 вересня на вулиці Федорова стався конфлікт зі стріляниною між пасажирами громадського транспорту. За даними поліції, між двома пасажирами у тролейбусі виникла сварка, яка переросла у штовханину. Під час інциденту один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента.

На зупинці, зловмисник вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, який наздогнав правопорушника. Той здійснив ще три постріли у чоловіка, який заступався за потерпілого, після чого втік.

З вогнепальними пораненнями було госпіталізовано двох чоловіків, 28-ми років та 43-х років. Лікарі одразу повідомили, що загрози їхньому не має.

Читайте також: Стрілянина у столиці сталася на вулиці, а не в тролейбусі - "Київпастранс"

Разом з тим у "Київпастрансі" наполягають, що стрілянина сталася на вулиці, а не в тролейбусі.

Фото: поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-