На ремонт проїздів і дворів цьогоріч з бюджету виділили півмільярда - Кличко

На ремонт проїздів і дворів цьогоріч з бюджету виділили півмільярда - Кличко

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як ремонтують внутрішньоквартальні проїзди на Вигурівському бульварі та прилеглі території за окремими адресами на вулиці Бальзака, Вигурівському бульварі, проспекті Маяковського.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

«У столиці триває ремонт не тільки доріг, а й дворів і міжквартальних проїздів. Чимало київських дворів, зокрема, на Троєщині, не ремонтували відколи здали житлові будинки в експлуатацію – з 50-х років минулого століття. Сьогодні ми перевірили, як здійснили капітальний ремонт на Вигурівському бульварі та внутрішньоквартальних проїздах і прибудинкових територіях. Раніше тут складно було пройти – ями, багато недбало припаркованих автівок. Тепер Вигурівський – єдиний пішохідний бульвар на Троєщині – став улюбленим місцем для прогулянок дітей та батьків. Місцеві мешканці задоволені, а це – найкраща оцінка», – наголосив Кличко.

На ремонт проїздів і дворів цьогоріч з бюджету виділили півмільярда - Кличко / Фото: kiev.klichko.org

Як зазначається, розпочали роботи на бульварі та прилеглих територіях у липні цього року. А планують завершити вже наприкінці вересня. Вже завершили капремонт бульвару та 5 дворів. Залишилося прибрати МАФи на початку бульвару і здійснити там капремонт та завершити роботи з благоустрою – огородження зелених зон та озеленення територій. Тривають також роботи із встановлення нових лав та урн. Планують облаштувати і 50 антипаркувальних стовпчиків. Поки що їх функцію тимчасово виконують встановлені напівсфери.

Читайте також: Кличко відкрив нову, найбільшу школу в Україні

У рамках ремонтних робіт влаштовано нове покриття тротуарів з ФЕМу та асфальтобетону, асфальтобетонне покриття проїздів прибудинкових територій, встановили 21 опору зовнішнього освітлення та 26 LED-світильників.

Довжина бульвару – 550 метрів. Ширина – від 6 до 20 метрів.

Загалом на оновлення міжквартальних проїздів і дворів з бюджету міста цього року виділили майже півмільярда гривень. Оновлять асфальт і впорядкують територію більше, ніж на 800 об’єктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-