Отруєння студентів шаурмою: поліція відкрила справу

Отруєння студентів шаурмою: поліція відкрила справу

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отруєння студентів шаурмою.

"Слідчим відділом Солом’янського управління поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 227 (Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що санкція статті передбачає штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За даними поліції, усі семеро постраждалих студентів перебувають у лікарняних закладах.

Водночас зазначається, що після повідомлення про госпіталізацію студентів правоохоронці відразу розпочали відпрацювання: у результаті на вулиці виявили п’ять МАФів, де продавали шаурму.

Тож, поліцейські у понеділок ввечері опечатали п’ять кіосків із продажу шаурми на вулиці Борщагівській. М’ясну продукцію та приладдя для її приготування вилучено, і вилучені продукти направлені на проведення експертизи для встановлення причини отруєння.

Проводиться розслідування.

Читайте також: У Києві семеро студентів потрапили до лікарні через отруєння шаурмою

Як повідомляв Укрінформ, у Києві напередодні госпіталізовано з отруєнням 7 студентів, усі вони купували шаурму на вулиці Борщагівській.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-