У столиці на цілий місяць обмежать рух на вулиці Круглоуніверситетській

У столиці на цілий місяць обмежать рух на вулиці Круглоуніверситетській

Укрінформ
У Києві з 10 вересня до 10 листопада на вулиці Круглоуніверситетській буде обмежено рух транспортних засобів.

Це передбачено розпорядженням КМДА №1532, повідомляє Офіційний портал Києва.

"Із 10 вересня до 10 листопада на вулиці Круглоуніверситетській (від перетину з Крутим узвозом до будинку № 12) тимчасово обмежать рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару у зв’язку із прокладанням мереж водопостачання та каналізації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідні роботи дадуть змогу підключити ці мережі до житлового будинку з підземним паркінгом, вбудованими приміщеннями та спортивним залом для гімназії №86 “Консул” на вулиці Лютеранській, 14-в у Печерському районі.

Читайте також: Кличко відкрив пам’ятник Сікорському біля аеропорту "Київ"

Як інформує КМДА, на період виконання робіт замовник будівництва – ПАТ “Промінвестгруп-1” – зобов’язаний розробити, погодити із Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури тимчасову схему організації дорожнього руху, забезпечити вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів.

Також після завершення робіт, до 10 листопада, товариство має відновити покриття проїжджої частини на всю ширину та довжину в межах розкриття за типом існуючого, а покриття тротуарів – фігурними елементами мощення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-