Конфлікт в столичному кафе закінчився стріляниною

Конфлікт в столичному кафе закінчився стріляниною

Відео
Укрінформ
Інцидент стався в ніч на 2 вересня в одному зі столичних кафе по вулиці Костянтинівській між компанією, що відпочивала в закладі та його співвласниками.

Один зі співвласників кафе розповів, що причиною сварки стало те, що відпочивальники поводили себе надто гучно, повідомляє ТСН.

Чоловік зазначив, що у кафе відпочивала компанія з 15 осіб. Заклад повинен був закінчити роботу о 23:00, однак відпочивальники попросили власників залишитись довше на літньому майданчику.

Читайте також: У Києві п’яний водій наїхав на поліцейського

Власники дозволили компанії залишитися попередивши їх про те, що потрібно поводитися тихо. Спершу відпочивальники погодилися, однак вже через пів години вони почали шуміти і власники змушені були зробити зауваження.

Ми зробили одне зауваження... Вже саме до бійки вони сиділи на підлозі, випивали… Шуміли. Уже зробили зауваження – вони почали обурюватися: "Ми платимо гроші – ми хочемо далі відпочивати". Я кажу: "Мало, що ви платите – тут люди відпочивають", – розповів чоловік. 

Після цього компанія оточила одного зі співвласників кафе, конфлікт загострився – почалася бійка. Аби їй запобігти інший співвласник закладу застосував стартовий пістолет.

Читайте також: У Києві затримали іноземця з арсеналом зброї

Відомо, що на місце конфлікту приїхала поліція, однак нікого не затримали.

Фото: ТСН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-