Київ увійшов до ТОП-5 найактивніших користувачів ProZorro

Київ увійшов до ТОП-5 найактивніших користувачів ProZorro

Укрінформ
За результатами рейтингу ДП «ProZorro. Продажі» столиця серед міст, які найактивніше використовують електронну систему задля здійснення малої приватизації.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак, інформує сайт КМДА.

«Від початку року ми активно включилися в процес реформи держпродажів через систему «ProZorro. Продажі». Наразі це найбільш демократична система, що створює активне конкурентне середовище та мінімізує втручання владних структур. На сьогодні ми вже маємо перші хороші результати – у липневих торгах за 4 об’єкти комунальної власності боролися 100 учасників. А ціни збільшуються від початкових ставок у десятки разів», – повідомив Слончак.

Читайте також: Ефект від аукціонів на ProZorro перевищив 18 мільярдів

Як зазначається, рейтинг враховував 4 напрями, за якими муніципалітети працюють у системі «ProZorro. Продажі»: мала приватизація, оренда нерухомості, продаж майна та оренда тимчасових торгових місць.

У мерії зазначили, що до ТОП-5 міст окрім Києва увійшли Маріуполь, Дніпро, Червоноград та Житомир. Разом усі міста України заробили понад 157 мільйонів гривень, з яких 149 мільйонів – завдяки малій приватизації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-