На Повітрофлотському проспекті завтра обмежать рух

На Повітрофлотському проспекті завтра обмежать рух

Карта
Укрінформ
У Києві 28 серпня з 09:00 до 12:00 на Повітрофлотському проспекті (від Солом’янської площі до Повітрофлотського проспекту, 25) тимчасово обмежать рух транспорту.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Зазначене обмеження відбудеться у зв’язку з проведення заходу, присвяченого пам’яті загиблих та зниклих безвісти бійців за незалежність України", - йдеться у повідомленні.

Водіїв просять врахувати зазначені обмеження руху, плануючи поїздки містом.

Крім цього, 28 серпня буде змінено маршрут автобусів № 119 та тролейбусів № 8, 9, 17, 19, 19Д, 30 через проведення масового заходу, присвяченого пам’яті загиблих та зниклих безвісти бійців за незалежність України.

Як повідомили у КП "Київпастранс", з 09:00 орієнтовно до 12:00 рух маршрутів буде організовано:

- автобус № 119: від вул. Василя Касіяна до просп. Повітрофлотського за діючим маршрутом, далі – вул. Василя Липківського – вул. Ползунова – вул. Івана Огієнка – просп. Повітрофлотський, далі за діючим маршрутом;

- тролейбусів маршрутів № 8, 9 відповідно від вул. Смілянської та аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського до просп. Повітрофлотського за діючими маршрутами, далі – вул. Солом’янська – вул. Протасів Яр – вул. Івана Федорова – вул. Велика Васильківська – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі – вул. Рогнідинська – вул. Еспланадна – ст. м. «Палац Спорту»;

- тролейбус маршрут № 17 від ст. м. «Площа Льва Толстого» до залізничного вокзалу "Південний";

- тролейбус маршрут № 19 від вул. Ольжича до залізничного вокзалу "Південний";

- тролейбус маршрут № 19-Д від вул. Юрія Іллєнка до залізничного вокзалу "Південний";

- тролейбус маршрут № 30 на ділянках від вул. Милославської до залізничного вокзалу "Південний" та від вул. Кадетський гай до вул. Борщагівської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-