Обстріл будівлі

Обстріл будівлі "Мостобуду" із гранатомета кваліфікували як теракт

Фото
Укрінформ
У Києві в ніч на 26 серпня невідомі вистрілили в будівлю ВАТ «Мостобуд» із гранатомета. Подія кваліфікована як терористичний акт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“О 1:30 до поліції надійшло повідомлення, що біля будинку на вулиці Паньківській пролунав вибух. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції, екіпажі патрульних, вибухотехніки, кінологи та лікарі. Під час огляду місця події правоохоронці з’ясували, що невідомі вистрілили у будівлю із гранатомета, відстріляний тубус якого виявили через дорогу від будівлі. У результаті пострілу ніхто не постраждав, пошкоджено вікна, фасад будівлі та приміщення кабінетів. Слідчі кваліфікують подію як терористичний акт, кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що при відпрацюванні території вилучено рештки боєприпасу для проведення експертизи та встановлення його походження.

На пошуки зловмисників орієнтовано весь особовий склад поліції Києва та введено в дію спеціальний оперативний план.

Правоохоронці опрацьовують наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати момент пострілу, шляхи підходу і відходу зловмисників.

Будівля, в якій пролунав вибух, належить ВАТ «Мостобуд».

Читайте також: В центрі Києва стріляли з гранатомета

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на Інформатор, постріл з гранатомета по будівлі Мостобуду влучив у фасад на 4 поверсі.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-