У Києві затримали постачальників амфетаміну військовим

У Києві затримали постачальників амфетаміну військовим

Укрінформ
Військова прокуратура Київського гарнізону ліквідувала нарколабораторію та затримала двох постачальників амфетаміну військовим.

Про це повідомляє пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Наркодилерів впіймали під час передачі 2 кілограмів амфетаміну для реалізації в тому числі військовослужбовцям. Двох зловмисників затримано «на гарячому», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що військова прокуратура Київського гарнізону спільно з ГУ Нацполіції в Київській області та головним відділом по боротьбі з корупцією та оргзлочинність ГУ СБУ в м. Києві та Київській області задокументували факт збуту партії наркотиків в особливо великих розмірах на території столиці.

«Ринкова» вартість зазначеної кількості амфетаміну складає близько 800 тисяч гривень. В ході слідчих дій також ліквідовано шляхом вилучення «нарколабораторію», за допомогою якої виготовлялися психотропи.

Двом наркоторговцям вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Обох судом взято під варту на 2 місяці з альтернативою внесення 1 152 600 гривень застави.

Читайте також: Розшукуваних у Бельгії та США злочинців упіймали в Україні

Як зазначається, постачальників наркотиків виявлено в рамках кримінального провадження щодо неодноразового збуту військовослужбовцями 169 Навчального центру «Десна» амфетаміну в особливо великих розмірах на території міста Києва упродовж липня-вересня 2018 року. Наприкінці грудня минулого року обвинувальні акти стосовно військових, які розповсюджували психотропи, були скеровані до суду для розгляду по суті.

Кримінальну справу стосовно організаторів цього злочину виділено в окреме провадження, в рамках якого і відбулось затримання наркоторговців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-