Кличко каже, що один із телеканалів готує провокативний сюжет про

Кличко каже, що один із телеканалів готує провокативний сюжет про "бунт киян"

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко заявляє, що один із телеканалів готує провокативний сюжет проти нього.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дно ще не пробите... За моєю інформацією, «чудо-політики» з каналу, що невпинно товче маячню про столичного мера, взялися варганити нове творіння про Кличка. Ну, немає, мабуть, що розказувати про події і процеси в країні загальнонаціональному каналу", - заявив мер.

Він зазначив, що “Кличко - незалежна політична фігура, а декому дуже кортить прибрати до рук Київ".

"Так от, шукають для чергового бруду від одного матюкливого автора цілих кілька десятків спікерів для інтерв‘ю. Пнуться показати «бунт киян проти Кличка». Героям, зокрема бабусям, обіцяють гроші за зйомки в цьому «дуже страшному кіно».Ну давайте! Платіть. Хоча краще було б заплатити викладачам української мови й гарних манер, аби навчили деяких новоспечених депутатів культурно говорити й пристойно триматися, як мінімум", - зазначив мер Києва.

Як повідомлялося, 26 липня Кличко заявив, що подав позов до суду на телеканал «1+1» і має намір захищати свою честь та гідність.

Читайте також: Кличко заявляє, що його сторінку в Instagram заблокували через “тролів”

«Жодного дня не минає, щоб один із найрейтинговіших каналів не згадав недобрим словом київського мера. Брехня, маніпуляції, відверто сфабрикована інформація. Я вже говорив, що захищатиму свою честь і гідність у суді. Я і мій брат подали позов до суду на канал «1+1», який поливає нас брудом. На мені вирішили не зупинятися і вже дісталися до мого брата Володимира», – сказав тоді Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-