На вокзалі у Києві обмежили паркування авто

На вокзалі у Києві обмежили паркування авто

Фото
Укрінформ
Спеціалісти КП «Центр організації дорожнього руху» встановили дорожні віхи для унеможливлення несанкціонованого паркування автотранспорту на напрямних острівцях біля Центрального вокзалу залізничної станції «Київ-Пасажирський».

Про це повідомляє "Центр організації дорожнього руху" міста Києва у Facebook.

"Ми продовжуємо практику встановлення дорожніх віх, що довели свою ефективність для впорядкування дорожнього руху в Києві. ...На вокзалі всі поспішають – а такі обмеження підвищать оглядовість площі і дозволять уникнути неприємних ситуацій", - зазначив директор підприємства Віктор Черній.

На вокзалі у Києві встановили дорожні віхи/Фото: facebook.com/kyivtrafficmanagement

Зазначається також, що відокремлено першу смугу руху біля входу у Центральний вокзал для забезпечення безперешкодної швидкої висадки пасажирів з приватних автомобілів, а перед пішохідним переходом через перший проїзд встановлюється пристрій примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський».

Читайте також: У Кличка наводять лад у "паркувальному просторі столиці"

Раніше спеціалісти КП «Центр організації дорожнього руху» вже встановили дорожні віхи на низці локацій у місті з метою унеможливлення паркування. Зокрема, на площах Бессарабській, Перемоги, Льва Толстого, Поштовій було відокремлено напрямні острівці, на вулицях Покровській та Хорива – для забезпечення руху транспорту по двох смугах, а біля різних установ – Генеральної прокуратури, Національного експоцентру, палацу «Україна» та інших – для забезпечення безперешкодного роз’їзду зустрічного транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-