Столична влада відкличе проект рішення про ліквідацію дитячої лікарні

Столична влада відкличе проект рішення про ліквідацію дитячої лікарні

Укрінформ
Столична влада прийняла рішення відкликати проект рішення про ліквідацію Дитячої клінічної лікарні №7 та обговорити його.

Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Щиро поспілкувався з лікарями та батьками дітей, які обслуговуються в столичній дитячій лікарні №7. Цікава розмова, різнополярна на початку та в кінці. Усіх хвилює безперервність надання якісних послуг цим медзакладом. І "виявляється", що їх ніхто і не збирався переривати. На жаль, необізнаністю пробують скористатись ті, хто не хоче змін, змін на краще, а хто прагне лише використати ситуацію заради власного піару!" - наголосив Поворозник.

Він повідомив, що було домовлено відкликати проект рішення та детально обговорити зміни в лікарні №7.

Читайте також: Під КМДА — мітинг проти закриття дитячої лікарні

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 29 травня під стінами Київської міської державної адміністрації проходила акція проти ліквідації Дитячої лікарні №7.

Активісти стурбовані проектом рішення Київської міської ради "Про припинення Дитячої клінічної лікарні №7 Печерського району міста Києва шляхом приєднання до Київського міського центру дитячої нейрохірургії", згідно з яким запропоновано ліквідувати установу, як дитячу лікарню, а центр нейрохірургії визнати правонаступником всіх прав, обов'язків і майна лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-