Кличко під час ранкової пробіжки привітав киян з Днем міста

Кличко під час ранкової пробіжки привітав киян з Днем міста

Відео
Укрінформ
У подарунок до Дня міста кияни отримають новий пішохідний міст.

Про це у своєму Twitter повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Відео з привітанням киян голова КМДА записав під час ранкової пробіжки.

«Ідемо зараз Алеєю художників. Це стає дійсно київським Монмартром – багато митців продають тут свої роботи. Незабаром ми відкриваємо пішохідний міст, який може стати сполученням для того, щоб туристи приходили на цю вулицю», – пояснив мер Києва.

Кличко також зазначив, що нещодавно на Алеї художників пройшла реконструкція – зона для прогулянок була вимощена деревом, щоб киянам та туристам було приємніше ходити. А у День Києва відбудеться відкриття пішохідного мосту від Володимирської гірки до парку «Хрещатий», що зробить Алею художників ще привабливішою для туристичного маршруту столиці.

Читайте також: Гройсман - до Дня столиці: Я не корінний киянин, але це місто у моєму серці

Як повідомлялося, до Дня Києва міська влада підготувала 26 різноманітних спортивних, мистецьких і благодійних подій, а родзинкою свята стане концерт легендарного гурту «Space» Дідьє Маруані у супроводі симфонічного оркестру та хору Національної оперети України. До програми також увійшли два проекти – переможці Громадського бюджету: Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик» і Фестиваль «Radioday free open air».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-