Київрада збільшила премії за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування

Київрада збільшила премії за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування

Укрінформ
На пленарному засіданні Київської міської ради депутати збільшили премії Київради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування.

Про це повідомляє прес-служба Київради.

"Щороку до Дня місцевого самоврядування у мерії нагороджують молодь та громадські організації за внесок у розвиток міста. На даний час грошова частина премії становить 50 неоподаткованих мінімумів доходів для осіб та 100 – для молодіжних чи дитячих організацій. Це 850 гривень та 1700 гривень відповідно", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до прийнятого рішення, тепер 5 осіб отримуватимуть премії в розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Для трьох молодіжних (дитячих) громадських організацій грошова винагорода становитиме 500 неоподаткованих мінімумів. Це до 5,1 тис. та 8,5 тис. грн відповідно.

Читайте також: Місцевість Китаїв у Києві планують перетворити на археологічний парк

Райдержадміністрації мають подавати клопотання про присудження премії до Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА) щорічно до 10 вересня. Диплом та матеріальну винагороду лауреати отримуватимуть напередодні Дня місцевого самоврядування, яке відзначають 7 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-