У Києві відбудеться Всеукраїнський фестиваль інновацій

У Києві відбудеться Всеукраїнський фестиваль інновацій

Укрінформ
У четвер, 16 травня, у Києві відбудеться IV Всеукраїнський фестиваль інновацій, організований за ініціативи Міністерства освіти і науки.

Про це йдеться у повідомленні відомства, яке є в розпорядженні Укрінформу.

Як зазначають організатори, мета заходу – популяризувати розробки українських вчених та інноваторів, а також залучити інвесторів до розвитку перспективних проектів.

У програмі фестивалю передбачено такі події: презентація розробок у демозоні фестивалю; круглий стіл «Розвиток академічного підприємництва в закладах вищої освіти та наукових установах України»; конкурс технологічних стартап-проектів; конкурс стартап-проектів ІТ-Eureka; конкурс інноваційних проектів; IP-Marathon; навчальні тренінги з питань інноваційної діяльності; інформаційний день від Єврокомісії / EaP Plus | Horizon 2020 Info Day.

Читайте також: У Житомирі запустили SMS-оплату за проїзд у громадському транспорті

Повідомляється також, що у конкурсах стартап- та інноваційних проектів візьмуть участь найкращі команди інноваторів від закладів освіти та наукових установ України. Вони презентуватимуть свої проекти перед журі, яке складається з представників бізнесу. Переможці отримають цінні призи від партнерів та організаторів фестивалю.

Організатори також наголосили, що для участі у заході інноваційний проект має містити такі структурні елементи та бути на стадії готовності не менш як прототип: визначені цілі та задачі; комплекс конкретних досліджень і розробок; економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування.

Участь у заходах Всеукраїнського фестивалю інновацій безкоштовна, але потрібно попередньо зареєструватися за посиланням.

Захід розпочнеться о 10.00 у Торгово-промисловій палаті України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-