В Києві стартували навчання бригади тероборони

В Києві стартували навчання бригади тероборони

Фото
Укрінформ
За участю бойових офіцерів оперативного резерву та випускників цивільних вишів, які навчалися на військових кафедрах, в Києві розпочалися навчання бригади територіальної оборони. Навчання триватимуть протягом тижня.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

“В Києві сьогодні розпочалися навчання бригади територіальної оборони. Залучені бойові офіцери оперативного резерву 1 та 2 черги, а також випускники цивільних вишів, які навчалися на військових кафедрах. Згідно плану, в перший день навчань офіцери та особовий склад отримали необхідне спорядження і одяг, розмістилися в місцях проживання та пройшли інструктаж із заходів безпеки”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Морський спецназ ЗСУ відпрацьовує ведення ближнього бою

Як зазначається, після приведення до присяги учасників навчань, які з різних об'єктивних причин ще не присягали на вірність українському народу, вони були допущені до навчань з індивідуальної підготовки.

В Києві розпочалися навчання бригади територіальної оборони / Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Протягом тижня особовий склад та управління бригади відпрацьовуватиме заходи з забезпечення захисту цивільного населення рідного міста та організації оборони Києва на випадок імовірної агресії умовного противника.

Як наголошують в Генштабі, за учасником зборів зберігається місце роботи та середній заробіток, він отримує матеріальне забезпечення на час проходження зборів. У разі підписанні контракту з підрозділом тероборони розмір грошового забезпечення суттєво зростає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-