Семи районам Києва перекриють гарячу воду до кінця травня

Семи районам Києва перекриють гарячу воду до кінця травня

Укрінформ
Гідравлічні випробування розпочнуться ще у 7 районах Києва: Оболонському, Шевченківському, Подільському, Голосіївському, Печерському, Дарницькому та Солом'янському.

Про це повідомляє прес-служба КП “Київтеплоенерго”.

"У Києві продовжуються планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період. З 13-14 травня Київтеплоенерго буде випробовувати мережі на гідравлічну щільність на 4 теплоджерелах. Гідравлічні випробування на окремій ділянці триватимуть не менше 14 днів", - йдеться у повідомленні.

Так, із 13 травня проведення гідравлічних випробувань буде розпочато на теплоджерелі "СТ-2". Через це послуги з централізованого гарячого водопостачання тимчасово будуть відсутні в Оболонському і Подільському районах. А з 14 травня випробування будуть проходити на теплоджерелах РК "Молодь", "СТ-1" і ТЕЦ-5. Тому у зв’язку з випробуваннями гаряче водопостачання тимчасово буде відсутнє в Шевченківському, Голосіївському, Солом’янському, Печерському і Дарницькому районах.

Читайте також: У Києві через аварію відключили холодну воду на шести вулицях

З переліком адрес у кожному районі, де послуги з гарячого водопостачання буде призупинено з 13 по 27 травня, можна ознайомитися за посиланнями: Оболонський район та Подільський район.

З переліком адрес, де послуги з гарячого водопостачання буде призупинено з 14 по 28 травня, можна ознайомитися тут: Шевченківський районГолосіївський районСолом’янський районПечерський районДарницький район.

Гідравлічні випробування проводяться з метою зниження аварійності на початку опалювального сезону. Трубопроводи під підвищеним тиском випробовуються на гідравлічну щільність і міцність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-