Кличко продав за $50 тисяч екскурсію Києвом на благодійному вечорі у США

Кличко продав за $50 тисяч екскурсію Києвом на благодійному вечорі у США

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко на благодійному вечорі, який влаштувала Всесвітня боксерська рада (WBC), продав лот - екскурсію по Києву- за 50 тисяч доларів.

Про це повідомляється на офіційному сайті Кличка.

Гроші WBC традиційно збирала на підтримку і реабілітацію спортсменів в усьому світі.

Захід «Ніч чемпіонів» відбувся в Лас-Вегасі (США). В ньому, зокрема, взяли участь легенди світового боксу Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Ленокс Льюіс, Оскар Де Ла Хоя та інші.

Кличко на благодійному вечорі в США продав за 50 тисяч доларів екскурсію по Києву / Фото: kiev.klichko.org

«Ті, хто досягнув успіху в житті, хто має можливість допомагати людям, повинні це робити. І дуже добре, що WBC займається благодійністю, багато років збирає кошти, зокрема, і на підтримку та реабілітацію спортсменів, - відзначив Кличко. - І, оскільки я перебуваю у відрядженні в США, був радий долучитися до заходу та ще раз зробити промо Києву та Україні. Екскурсія по нашому чудовому місту «пішла» за 50 тисяч доларів», - сказав після благодійного заходу Віталій Кличко.

Читайте також: На благодійній "Ночі чемпіонів" у Вегасі Кличко виставив лот - екскурсія Києвом

У вечорі взяв участь і американський музикант мексиканського походження Карлос Сантана, який допомагає WBC в благодійних акціях. Йому Всесвітня боксерська рада вручила символічний пояс чемпіона - як музиканту-віртуозу та видатній особистості.

Фото: klichko.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-