Поліція затримала молодика, який

Поліція затримала молодика, який "замінував" залізничний вокзал у Києві

Укрінформ
Київські правоохоронці затримали молодика, який підозрюється у неправдивому повідомленні про замінування залізничного вокзалу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вночі до поліції зателефонував невідомий і повідомив, що через кілька хвилин відбудеться вибух на центральному залізничному вокзалі. Спеціалісти профільних служб відразу виїхали на місце для перевірки. У результаті ретельного огляду приміщення вокзалу та прилеглої території жодних підозрілих предметів і речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронцям довелось евакуювати понад 600 осіб.

Поліцейські встановили, що дзвінок про замінування був зроблений з таксофона на вулиці Великій Васильківський у Печерському районі Києва.

Читайте також: У Харкові евакуювали аеропорт та залізничний вокзал — шукають вибухівку

"Відпрацьовуючи територію, патрульні поліцейські за підозрою у вчиненні цього злочину викрили 24-річного харків’янина. Молодика затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ним спілкуються слідчі", - зазначили у поліції.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) КК України, санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-