У Києві укріпили схили Володимирської гірки та парку «Хрещатий»

У Києві укріпили схили Володимирської гірки та парку «Хрещатий»

Укрінформ
У Києві проведено роботи з влаштування підпірних стін та укріплення схилів на Володимирській гірці та у парку «Хрещатий».

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко, інформує прес-служба КМДА.

«З парку «Володимирська гірка» можна побачити будівельні майданчики на схилах гірки. Було отримано висновок Науково-дослідного інституту будівельних конструкцій про необхідність максимального укріплення ділянки. Територія біля філармонії також вже давно потребує укріплення. Цим інститутом було розроблено відповідне проектне рішення», - зазначив Спасибко.

Читайте також: У Києві обговорили цифрову стратегію України

За його словами, схили укріплено майже 400 буронабивними палями і 4 підпірними стінами. Протизсувні роботи й будівництво підпірних стін велися і з боку парку «Хрещатого», недалеко від філармонії.

«За роботою будівельників наглядає НДІ будівельних конструкцій. Усі роботи виконуються згідно з графіком та повністю відповідають будівельним нормам і стандартам. Тож ми і надалі будемо інформувати киян про перебіг робіт», – додав Спасибко.

 Фото: toursdekiev.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-