Гучний замах на Київщині: за підозрюваного внесли заставу

Гучний замах на Київщині: за підозрюваного внесли заставу

Укрінформ
За чоловіка, який був учасником злочинної групи, яка планувала вбивство кримінального авторитета на Київщині, внесли заставу.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

"Столичний суд відпустить під заставу зловмисника, який планував вбивство", - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що раніше, на Київщині затримали озброєну групу, яка планувала скоєння особливо тяжкого злочину.

"Двом учасникам групи Святошинський суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Ще одному фігуранту з правом внесення застави у сумі 192100 гривень. Сьогодні зазначена сума грошей була внесена", - поінформували у поліції.

Читайте також: Прокуратура спростувала інформацію про підготовку замаху на Зеленського

Уточнюється, що найближчим часом 41-річний львів’янин, який ґрунтовно підозрюється у підготовці до особливо тяжкого злочину, буде звільнений з-під варти.

Як повідомлялося, 16 квітня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що озброєна група осіб, затримана на Київщині, готувала злочин стосовно одного відомого кримінального авторитета, а не Володимира Зеленського.

За її словами, затримання відбувалося в лісі, поруч з дорогою, яка веде до села Іванковичі, де мешкає родина Зеленського.

За даними ЗМІ, кримінальним авторитетом, до вбивства якого готувалися затримані, виявився Володимир Дідух, на прізвисько "Вова Морда".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-