Столичний транспорт на Великдень працюватиме довше

Столичний транспорт на Великдень працюватиме довше

Укрінформ
Робота пасажирського транспорту у Києві під час святкування Великодня та проведення поминальних днів буде подовжена.

Таке рішення ухвалено на розширеному засіданні колегії Київської міської державної адміністрації, повідомляє прес-служба КМДА.

"Під час святкування Великодня та проведення поминальних днів буде подовжено роботу міського пасажирського транспорту. Так, Київський метрополітен у ніч із 27 квітня на 28 квітня працюватиме на 1 годину довше, а 28 квітня ще й на 1 годину раніше", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника директора Департаменту транспортної інфраструктури Дмитра Рахматулліна, наземний пасажирський транспорт у ніч з 27 квітня на 28 квітня працюватиме на 1 годину довше, а 28 квітня розпочне роботу на годину раніше. Тим самим буде організовано перевезення пасажирів маршрутами, що проходять біля станцій метро.

Крім того, біля місць богослужінь під час святкування Пасхи заплановано запровадити додаткові зупинки і збільшити кількість одиниць міського транспорту, що курсує біля них.

Читайте також: Рятувальники перед Великоднем перевіряють храми

Рішенням колегії передбачено і збільшення кількості транспорту та організацію додаткових маршрутів для перевезення киян до кладовищ у поминальні дні. Загалом додатково планується залучити 407 одиниць рухомого складу, усього ж працюватиме 2265 одиниць транспорту.

Крім того, підготовлено проект розпорядження КМДА, яким заборонять 5 травня паркування автотранспорту на вул. Електротехнічній та заїзд транспортних засобів на вул. Крайню і на вул. Кубанської України (на ділянці від вул. Кіото до вул. Миколи Матеюка), крім автобусів великої місткості та спецтранспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-