Реконструкцію

Реконструкцію "Спартака" Київ готовий взяти на себе

Укрінформ
Фінансування галузі спорту в Києві другий рік поспіль збільшується вдвічі. Мова йде як про великі інфраструктурні об’єкти, так і про організацію спортивного життя.

Про подальші плани та проекти в ефірі телеканалу «Київ» розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Один з важливих проектів – стадіон «Спартак». Зараз він знаходиться не на балансі міста, але ми готові виділити кошти та взяти цей стадіон у комунальну власність Києва. У планах – фінансувати його реконструкцію та оновлення, як цілого комплексу з басейном, біговими доріжками, критим манежем», – зазначив Мондриївський.

Він підкреслив, що такі об’єкти мають використовуватися лише за цільовим призначенням, тобто для спортивних заходів. І від питання управління подібними спорудами залежить розвиток спорту в місті у цілому

Читайте також: Шулявський міст повністю розберуть до кінця квітня

«У планах не тільки реконструкція, а й розвиток велоінфраструктури міста, створення мультифункціональних спортивних майданчиків, футбольних майданчиків, майданчиків для воркауту. Наразі Київський міський голова визначив стратегічні напрями, які є пріоритетними для роботи та розвитку у сфері спорту», – додав заступник голови КМДА.

До того ж, цього року планується розпочати реконструкцію спортивного комплексу, що розташований на вулиці Міста Шалетт, 6. Тут має бути добудований ще один льодовий стадіон, спортивний зал і багатофункціональний комплекс з паркінгом.

 Фото: funtime.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-